Scenarii posibile post prezidentiale in Romania

La o simpla privire aceasta  campanie electorala a dezvaluit patimi, ura, puci si sila. Fiecare formatiune a luptat mai mult sau mai putin curat. Cutremurul politic din PSD nu mai  mira pe nimeni. Nici nu se dezmeticeste bine omul …hop si altele. Este suspecta tacerea candidatului ACL , Klaus Johann si a  celorlalti candidati…unde le este  vocea?

PSD dovedeste din plin organizarea solida. Atat de preocupati sunt contracandidatii incat nu au scos o vorba. Ori se stiu cu musca pe caciula si pot aparea si ei la DNA ?

Curiozitatea  consta ce se va intampla daca Victor Ponta pierde? Gastile deja facute are sa ceara demisia? Remanierea guvernamentala? Favoritul sef al SRI a spus ca nu isi va da demisia decat dupa alegeri, se zoneste  ca va fi numit Premiersau cel mult ambasador. Care va fi recompensa serviciilor? Daca faci o suma si vezi bugetele serviciilor iti dai seama ca s-au cheltuit resurse pentru aceste alegeri. Semn ca seviciile si-au lansat candidatii si confirma prin numirea premierului , siguranta ca Presedintele nu va scapa de sub control.

Klaus Johannis? Acest personaj tacut are de ascuns framantari cu raspuns post prezidentiale. Sibiu …UNDE ISI PRIMESTE  oaspetii este cetatea lui de scaun. Nu pare  un personaj activ sa cutreiere tara  si sa o stie de la un capat la celalalt . Timpul va confirma limita vorbelor.

Elena Udrea? Va ramane cea din urma trompeta a presedintelui, logic ar fi sa fie contestata in interiorul partidului pentru vorbele marete la momentul preluarii presedentiei. In final confirma inutilitatea sa.

Teodor Melescanu? Nu mai are intrare in majoritatea politica. Tabara lui Tariceanu ar avea nevoie de oricine fiind tineretea nefireasca a formatiunii sale politice. Acest diplomat de cariera ar putea linistit sa isi scrie memoriile. Este foarte interesant zvacul si crezul sau. Nu pare un tip care are probleme financiare de nu sta linistit acasa. Se poate banui ca este pe simbrie…a cui?

Calin Popescu Tariceanu?  O personalitate falimentara. Vremurile bune cand a vandut Insula Serpilor, a negociat cu PSD postul de Premier si Presedinte al Senatului au trecut. Sansa lui de aur a fost jucata odata cu ruperea PNL. In cazul unei alegeri anticipate ar fi istorie partidul domniei sale. Rezultatul sau din aceste alegeri va certifica inspiratia de a se retrage sau nebunia de a esua.

Gheorghe Funar? un terminator UDMR….ar justifica pe deplin existenta UDMR, JOBBIC si FIDESZ. O noua Ucraina …si timp pierdut.

Corneliu Vadim Tudor? o somitate a vremurilor sale bune. Doctrinar si ideolog personal a reusit cateva frisoane bune PSD-ului la turul doi dintre Iliescu si el. Acum bun samaritean isi vinde tablourile sa poata candida…ori sa aiba ce manca. Am fost martorii unui mare om si anume Zamfir…care a ajuns sa cerseasca in Franta. Vom vedea si noi vre-un politician sa cerseasca?

Traian Basescu? In cazul lui, putem asista la un final Voiculescu 2.  Atat de puternice sunt resentimentele dusmanilor sai , incat putem asista la arestarea intregii sale familii. Fratele sau Mircea a apucat drumul inchisorii mai devreme. Ginerele sau este deja in vizorul procuraturii care acum este suta la suta credincioasa lui Ponta(zvon) . Fiica lui mare mosiera este vanata pentru domeniul NANA. Caz tipic Nastase unde femeile isi vor plange sotii…asteptand cuminti vre-un decret miraculos.

Cotizantii infractori cu bani grei au speranta ca li se vor face,,dreptate”. Si anume AMNISTIA…aceasta porunca de la viitorul presedinte face toti banii lor. Se explica foarte clar aranjamentul Boss Sova si Hrebenciuc Magnificul. Amnistierea este cauza frisoanelor PSD-PC-PNL.

Se pare ca romanii de rand nu au ce alege. Seviciile sunt foarte puternice in acest moment. Au fonduri, candidati si posturi promise. Teoretic suntem la adapost. Cine controleaza serviciile? Partenerii nostri americani? Rusii? Ori oricine altcineva pentru ca numai cetatenii Romaniei  prin comisiile parlamentare…viseaza ca o fac. Realitatea poate fi una socanta. Se prefigureaza o noua ordine,o ordine dura care controleaza resursele , oamenii fiind doar CNP.

Adevar sau Provocare?

By

Robert Williams

Editor in Chief of

News247WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.