Romania sufocata de coruptie

In mai mai putin de o luna, Directia Nationala Anticoruptie a muncit pentru toti acesti ani de la revolutia din 1989 incoace.  Intrebarile firesti se nasc  de ce tocmai acum?  Miliardele prejudiciu, demnitarii luati pe sus si cereri  de retinere in Parlament.  Spatiul este prea mic pentru a dezbate  fiecare caz in parte. Cazurile recente ori cazul Microsoft naste intrebari. Cui serveste DNA? De ce acum? La cererea cui ? Cine sprijina aceste actiuni? legea a tot existat de la revolutie incoace.

Cine este stapanul din umbra al acestei directii stat in stat?  Te amuzi cand citesti cat de grijulii sunt cu istoria. Citind  cronologia  faptelor te intrebi de ce au asteptat acesti procurori sa se intample aceste jafuri, aceste fapte daca sunt atot puternici ca in aceasta luna? Nu existau si atunci interceptari? Nu era cadrul legal ? Sunt foarte multe intrebari la care trebuie sa primim  raspunsuri  credibile.

Exista un regret in masa si o incredere  cat mai jos de minus….cand este vorba de justitie.  Justitia de tip DNA  a fost printre cele mai lenese  evolutii din istoria post decembrista. Spectacolul jalnic  oferit nu justifica sumele imense cheltuite cu lefurile regesti si banii irositi in anchete din banii contribuabilului. Se pare ca cineva din acest corupt sistem nu a mai primit sau oferit nimic la schimb. Rusine..rusine.

By

Robert Williams

Editor in Chief of

News24.7WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.