Romania in febra alegerilor prezidentiale

Read Time1 Minute, 36 Second

Socotind lovinturile sub centura aplicate  statului de drept , coalitia USL astazi da tarii   doi candidati. Aceasta alianta a linsat practic tot ce inseamna democatie. Schimbarea sub motiv de dictatura  si inlocuirea sefilor celor doua camere reprezentative , a fost startul unei campanii indelung gandite…limitarea prerogativelor Curtii Constitutionale…Ordonanta de Urgenta prin care primarii sunt liberi sa treaca la PSD … Nu dictatura era vizata, nu exista o dictatura ci un guvern, parlament si presedinte ales democratic. Adevarata tinta este functia suprema in stat. Legile grupurilor de interese nu au nevoie sa fie impiedicate la varf. Astazi romanii isi incearca norocul cu cei doi candidati care mai ieri reprezentau ideaul democratic din punctul lor de vedere.

PNL fara imagine  activa si resurse doreste o victorie pe seama greselilor PSD, scapa din mana faptul ca actuala coalitie nu se da in laturi la nimic pentru o victorie. Aceleasi arme stau la baza luptei din campanie USL.  Am vazut puci regizat in PSD,contestatari in PMP si altele. Guvernul a premeditat voit impiedicarea accesului diasporei la vot. Exemplele sunt nenumarate. Strazi pline si cozi interminabile la vot.

Asul din maneca aliantei aflate la guvernare este pronuntarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in privinta lui Johannis. Atat de murdara aceasta campanie reflectata in mijloacele folosite si resursele alocate serviciilor,incat rezulta clar interesul ocult. Cele 8 milioane de voturi vor trebui conservate cu orice pret fiindca sunt drumul catre succes al aliantei conduse de PSD. PSD nu are nici un interes sa fie vot in masa datorita incontrolabilului vot.

Cu riscul de a favoriza si denigra un candidat sau altul ,aceasta campanie a cernut clar vocile care au un cuvant de spus in Romania. Vom asista la scufundarea PMP, contestatii ale liderilor actuali cat si datorii imense ale candidatilor. Si ..o Romanie sufocata de coruptie ,coruptie care timp de cinci ani va fi in raiul ei.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7World Press

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: