Ministrul MAE a demisionat, votul in diaspora blocat

Read Time48 Second

titusDiaspora nu va fi ocolita de imposibilitatea  votarii . Demisia lui Titus Corlatean este pur imagine. Imaginea unei coalitiii care este falimentara. Drepturile incalcate constant de catre toate institutiile  conduse de haita. Titus Corlateanu nu a stralucit ca ministru. Se stie afinitatile pentru ambasadorul Jinga de la Londra ,ambasador care a fost premiat imediat dupa instalarea sa ca ministru.

Ambasada din Londra a excelat prin batjocura angajatilor la adresa diasporei. Cand intri in aceasta institutie..nu intri in Romania ci in Republca Jinga si echipa. Situatii similare sunt la mai toate consulatele si ambasadele tarii in lume.

Dupa Adrian Cioroianu,Titus Corlateanu  a dat exemplu ca nu interesele Romaniei sunt prioritare,nu competentele sunt ordinare ci haita din care provii. Romania pierde lupta cu democratia,drepturile fundamentale  si imaginea de mereu surprinzatoare pozitiv.Functionari ca Titus Corlateanu sunt o rusine pentru eleganta diplomatiei,pentru calitatile organizatorice,pedanta,intelepciunea si negocierea situatiilor.

Rusine…Rusine..Rusine!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: