Romanii au invins candidatul coruptiei

open

Au indurat frigul si distantele de ordinul sutelor de kilometri, au manifestat pentru dreptul lor castigat la Revolutia din 1989. Dreptul de a vota. Au plecat din Romania pentru o viata mai buna cu sperante ca in Romania se va schimba ceva. Au dat votul unei coalitii numite USL care a dezamagit prin lovitura de stat si constitutionala. A dezamagit  prin coruptia cancerigena din sanul coalitiei PSD+PC+UNPR+UDMR. Nu exista partid fara coruptiei, insa coalitia  prin candidatul prezidential Victor Ponta a calcat dreptul romanilor flagrant. A confiscat Romania daca se poate spune prin baronii locali,mita de orice forma , condamnari la CEDO, dosare cu prejudicii  sociale si financiare  infioratoare.

O speranta uriasa,disperata si pornita din inimilor celor care scandau in strada,, Vrem sa votam” au produs frica,frisoane si temeri coruptiei. Oligarhii vor ramane in siguranta in penitenciare,legea va fi respectata. Romanii nu se tem cand vor oligarhii dar tac cand le este greu. Cu jignirile  asumate ca si tigani,hoti si altele ,romanii muncesc  si trimit sume vizibile in produsul intern brut. Au dreptul  sa aiba o tara unde sa sa se reintoarca,unde sa traiasca cu demnitate.

Klaus-Iohannis1

Domnule Presedinte al Romaniei Klaus Johannis ….redati demnitatea romanilor…au iesit in strada sa va poata vota,au speranta ca veti fi ceea ce acum 100 de ani Carol I a fost pentru Romania. Succes Romania!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.