Romania in pericolul unei lovituri de stat constitutionale de tip USL

Read Time1 Minute, 25 Second

usl-antonescu-ponta

Alianta declarata dintre PSD si fugarii din PNL ,au spus lumii ca USL a inviat. Cu Victor Ponta  Presedintele Romaniei si un Calin Popescu Tariceanu Prim Ministru. Acum dupa victoria  democratica a lui Klaus Johannis, Calin Popescu Tariceanu este rezerva de a deveni Presedinte al Romaniei interimar, dupa votul din Parlamentul Romaniei. Aceasta monstruoasa colitie si strategie a aratat ca are mana lunga , mii de romani au fost umiliti la vot, si  mintiti ca li se vor asigura conditii sa poata vota. Minciuni,povesti electorale,denigrare,atac la persoana lui Johannis.

Romani ,precedentul  de demitere  a lui Traian Basescu nu a invatat minte orice coalitie ca vointa poporului conteaza.  Romani! Lupta in strada  pentru drepturile voastre va situeaza deasupra politicienilor. Fostul USL a scos  in strada oameni  ca Presedintele Romaniei Traian Basescu sa fie demis. Sa fie demise conducerile  celor doua camere reprezentative, sa ingradeasca  functionarea justitiei si Curtii Constitutionale. Aceasta coalitie a recurs la tertipuri sa isi atraga fara alegeri  legale primari si alti functionari.

Pericolul acestei lovituri de stat constitutionale este iminent in Romania. Candidatul Johannis a clarificat ca nu va promulga legi pentru coruptii si interesele de grup …interese mult platite de catre oligarhi. PSD este singurul partid din Romania care nu si-a schimbat viziunea si evolutia catre democratie. Apartenta ruseasca a fondatorului Ion Iliescu,  si mai tarziu la organizare de tip mafiot ,prin baronii locali.

61480154

Romani! faceti front comun impotriva abuzurilor,manifestati si aparati-va drepturile castigate cu sange de catre cei care au murit in 1989. Faceti front comun cu democratia,lupta impotriva coruptiei, fiti demni la voi acasa si oriunde in lume.. ati castigat o lupta..victoria este departe….

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: