Ambasadele Rusinii ,demisia Ministrului Melescanu!

Read Time1 Minute, 16 Second

Ambasadele rusinii unde romanii au fost umiliti prin comportamentul  personalului  diplomatic incepand de la Londra si terminand  la Munchen. Romanii alungati cu gaze lacrimogene ,umiliti pentru un drept fundamental.  Cine sunt ambasadorii acestei rusini?

Ambasada Romaniei la Londra, condusa de catre  ambasadorul Jinga , un ambasador jalnic si inutil in fata  mediei din UK. Romania a fost calcata in picioare de campania impotriva cetatenilor sai,reactia ambasadorului a fost jalnica prin balbaieli.

O mare rusine ! Locul romanilor este sub toata imigratia din aceasta tara ,cum si in intreaga Europa. Ambasadori si consuli care umilesc cetatenii sub diverse motive.

Consulatul Romaniei de la Munchen, condus de catre Anton Niculescu Consul General, Ambasada Romaniei din Germania condusa de catre un diplomat care nu isi  merita amintit  numele , cum si ale celorlalti.

Romanii sunt umiliti de catre functionarii  diplomatici  fie pentru un act necesar ,ori altele trebuincioase. Ambasadele sunt fortarete unde acesti oameni traiesc in alte lumi decat cele normale. In locatii de lux ,conditii care invidiaza orice bun simt. Masini de lux, chirii platite din banii romanilor robiti de taxe si impozite,randament   de la 0 catre minus pe plan extern. Mandatele acestor functionari sunt  fara randament emotional si intelectual. Recentele manifestari din fata acestor misiuni diplomatice scoate la iveala putregaiul ,incompententa, nepotismul si jalnicul din faima de odinioara a corpului dimplomatic.

Romanii calcati in picioare in tara lor, umiliti si pe plan extern de catre misiunile lor diplomatice. Rusine! Demisia se impune onorabil!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: