Restantele penale ale Parlamentului Romaniei

Read Time1 Minute, 53 Second

image-2014-10-13-18295236-41-ecaterina-andronescu-serban-mihailescu

Senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu  sunt acum la dispozitia justitiei din Romania. Cu un scor strans  de 72 impotriva si 73 voturi pentru, Ecaterina Andronescu a oferit o piesa de teatru privind proiectul Microsoft. Cum ,ca acest proiect a dezvoltat invatamantul si profesionalizarea actului didactic. Sumele vehiculate de ordinul sutelor de milioane de euro  acestui mega contract iata ca astazi demoleaza clasa politica .

Camera Deputaţilor a aprobat cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputaților Ion Diniţă, Ioan Adam și Mircea Roșca. Piesele de teatru oferite de catre cei in cauza au fost penibile. Machiavelli a subliniat ca in fata justitiei pana si cei mai mari criminali devin copii mici si isi plang de mila.

adam.sxkue6b78i

“Nu cred că un om cu trecutul meu ar putea fi un pericol pentru ordinea publică sau că aş putea crea o stare de pericol prin faptul că aş fi cercetat în libertate. Domnilor colegi, nu sunt nici pe departe un pericol pentru ordinea publică, sunt un om care m-am ridicat, am avut statut de magistrat până în 1994, avocat, iar din anul 2002 sunt profesor universitar la Universitatea Transilvania din Braşov. Mi-am dedicat toată viaţa studiului, muncii cu studenţii, activităţii la bară, nu cred că eu, prin activitate şi prin trecutul meu, aş putea prezenta, aşa cum statuează legea, o stare de pericol şi în felul acesta s-ar impune luarea unei măsuri. Eu fac un apel la dvs., să nu ignoraţi persoana pe care o aveţi în faţă, sunt autorul unor cursuri universitare, al unor monografii în materia proprietăţii, am scris cărţi la nivel de tratat”, a spus Adam, înainte de votul dat în plen pe cererea de încuviinţare a arestării preventive în cazul său.

646x404  mora

Ceea ce Parlamentului Romaniei a facut in aceste doua zile, ar putea intra in istorie ca o zi de curatenie interioara. Ca toate institutiile respectate si care pretind respect si incredere, mesajul  este de  departe de a fi transmis. Ilie Sirbu, Dragnea ,Sova si restul inca nu au fost atinsi de votul colegilor sai. Foarte grea aceasta facere si desfacere de influenta pentru PSD.

Vor exista si alte ridicari ? Alte cereri? La cati parlamentari sunt ,sigur  va ramane un parlament curat. Succes Romania!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News247WorldPress

facebook.com/PRESS247WORLDNEWS

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: