Romania fara Buget?

bani_sanatate_33216200_45439800

Guvernarea in Romania este utopica din punct de vedere financiar. Legea conform careia  pana la o data de 15 Noiembrie bugetul Romaniei trebuie adoptat , acum aflam ca pana la venirea FMI si alti creditori este ilegal  sa inaintam bugetul. Sunt intrebari firesti care se nasc. Cine conduce Romania? FMI?

Romania prin cei doi ministri de finante din care unul actual, scoliti la Harvard  au  incheiat si negociat acordul cu FMI. Ce interes are FMI  sa fim o economie competitiva? Harta imprumutatilor FMI  nu arata bine deloc ca nivel de viata. Aceste tari se zbat si acum in saracie pe un intreg continent . Are FMI vreo prima economie care straluceste cu rezultatele financiare impuse de aceasta banca? Sa nu uitam precedentul FMI cand a impus inchiderea spitalelor romanesti.

De unde scoate Prim Ministrul Ponta astfel de pomeni electorale daca bugetul si nivelul de trai il dicteaza altii? Minciuna cea mai mare este ca romanul este mintit de catre guvern. Indatorat si pentru nepotii sai,care nici ei nu o vor duce bine, romanul este linsat practic de datorii,biruri si minciuni.

Daca este sa dam crezare sumelor vehiculate ca prejudiciu de catre DNA si satistica:

,,În termeni structurali, deficitul este prognozat că se va deteriora de la 1,75% din PIB în 2014 la 2,5% din PIB în 2015-2016. Datoria publică ar urma să crească de la 37,9% din PIB în 2013 la 41,1% în 2015.

Atunci situatia este disperata. Ministrul Bugetului Valcov venit dintr-un oras  fantoma  cu economie 0 si o sotie  faimoasa,realizator  tv ,si sustinator al mamei Rusia….face bugetul tarii. Sunt bani,nu va faceti probleme.Romania pe miinile cui este? Oligarhi?FMI? fiindca pe maini bune nu.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.