Caracatita coruptiei sufoca Romania

Read Time1 Minute, 28 Second

Noua coalitie formata din PSD+PLR+PC+UNPR   nu da semne de oboseala. In urma votului dat de catre romani  in scrutinul prezidential 2014  ,erau de asteptat cutremure masive in randul clasei politice. Nimic din ceea ce se astepta nu s-a intamplat. S-au aprobat cateva cereri de arestare care oricum erau iminente , UDMR a ,,iesit”  de la guvernare si previzibil PLR intra in guvern. Calin Popescu Tariceanu confirma si de aceasta data ..urmareste finantele tarii prin persoana fostului ministru  Chitoiu…Coalitia are in portofoliu doua posturi TV si anume Grupul Intact si Romania Tv. Aceste doua apartin PC si PSD , lasand ACL-ului condus de catre  Johannis si Blaga  doar emisiuni la B1 Tv. Dezavantajul este unul clar  si presupune noi minuni  gen Johhanis. 

Romanii au castigat o lupta , nu si razboiul din cate lasa sa se vada coalitia PSD+PLR+PC+UNPR.  Nimeni nu este inca tras la raspundere legal pentru votul din diaspora, exista dorinta de comasare a serviciilor secrete pentru a scoate Presedintele din joc.  Bugetul nu exista inca si lista continua. Este o perioada extrem de dificila pentru Romania avand in vedere gravitatea faptelor. Criza continua, saracia accentuata , coruptia ,infractionalitatea  ,lipsa locurilor de munca  genereaza  probleme  sociale  psihologice si psihiatrice.

Se asteapta din partea noului Presedinte al Romaniei opusul oferit de catre coalitia actula de la guvernare. DNA  a estimat ca isi are asigurata pentru urmatorii 10 ani  activitatea si bugetul. A fost arestata o intreaga generatie de functionari, judecatori,demnitari ,doctori, si borfasi. Rezultatele acestor aliante sunt  prejudicii serioase pe termen lung in dezvoltarea tarii.

Concluzia? Este nevoie de rabdare pentru toate aceste deziderate. 10  ani este un termen realist oferit de catre DNA in privinta sistemului judiciar romanesc.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: