DNA si Johannis dreptatea momentului in Romania

Read Time1 Minute, 0 Second

In cazul DNA  arestarile zilnice sunt singura bucurie in Romania in materie de justitie.  Dupa ani de asteptari DNA condus mai intai sub denumirea de PNA de catre domnul Morar si mai apoi DNA de catre doamna Kovesi…au atins apogeul.

Dupa caderea candidatului PSD la prezidentiale brusc DNA este sustinut de mass media , se fac si se desfac verdicte comentate de catre,,aparatorii” si ,,oamenii de bine” pana mai inainte dulaii asmutiti impotriva DNA si a judecatorilor.

In cadere libera Biserica Ortodoxa Romana nu s-a rugat atat cat DNA a reusit. semn ca s-a rugat stramb. Medierea cazurilor in care BOR a fost implicata naste intrebari. DNA isi are bugetul pentru 10 ani dupa spusele sefului sau doamna Kovesi. Oare atat mai este de munca? Cine isi pierde rabdarea sa afle finalul acestor luni de arestari? Copiii nostri?

Sustinerea neconditionata a ,,templului justiei” ar avea  sprijinului unei a doua minuni nationale si anume Klaus Johannis.

Johannis este noul Presedinte al Romaniei, noua speranta si poate cea mai puternica a romanilor. Il vor sustine acestia in continuare? Vor sustine DNA si lupta impotriva coruptiei..a oligarhilor si politicienilor corupti?

Adevar sau Provocare

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: