Rocada: Ponta Prim Ministru -Udrea si compania la inchisoare

Read Time1 Minute, 24 Second

Dupa alegerile prezidentiale cererile si opozitia diasporei au scazut ca intensitate. Protestele la inceput serioase  impotriva  candidatului Ponta ,impotriva incalcarii drepturilor fundamentale..acum sunt carcoteli. Miscarea masinariei PSD a lasat sa se intrevada multe surprize pentru romani. Ponta si-a intarit  aparatul de partid prin excluderea din partid a celor care ii cereau demisia. Ponta l-a reprimit in partid chiar si pe Iuda  Dan Sova. Un targ serios? Nu stim.

Posibili sai oponenti si pericolul de a fi demis  sunt opriti de catre anchetele derulate ale DNA. Mircea Geoana si Vanghelie  nu sunt tocmai curati sa poata supravietui provocarilor unui PSD.

web-vanghelie-geoana-publimedia-octav-ganea-640x400

Provocarea majora a fost inlaturata si anume lupta cu Basescu si compania. Elena Udrea  a dat societatii un spectacol jenant. O intreaga gasca de traficanti de influenta cu acces direct la varful serviciilor secrete si Presedentiei Romaniei prin Elena Udrea. Intrebarea este fireasca..de unde tupeul lui Cocos si altii ca el sa ceara si sa intermedieze  astfel de sume? Cu stirea si protectia cui?

udrea-cocos1poza.php

Daca este sa dam crezare afirmatiior Elenei Udrea.. seful demisionar ar fi fost omul care o proteja  …adjunctul fiind adevaratul conducator. Destul de grav …fiindca ar fi castigat  Ponta in acest caz…insa sub rezerva  desfasurarii evenimentelor teoriile actuale au timp sa se confirme.

florian-coldea-mihai-dascalescu

,, Ma simt bine in familie”  este un sfat dat de catre Traian Basescu . Dezamagirea probabila a fostului presedinte  poate fi una destul de mare atat timp cat vestile despre spagile uriase pot depasi stiinta sa.

traianbasescu

Intr-un final Victor Viorel Ponta isi vede linistit de treaba, Guvernul isi face treaba, Presedintele  Romaniei  Klaus Johannis este deocamdata inofensiv…Raspunsul  justitiei in cazul votului din diaspora?

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: