Infractiunea in familiile politice

Istoria  aparitiei  familliior politice in Romania  consemneaza pierderi uriase  atat economice si de imagine  acestei tari.  Familia politica a FSN a dat nastere unor formatiuni politice vrute ca sateliti in jurul sau pentru a combate partidele istorice. Fondatorii partidelor istorice supravietuitori ai perioadei comuniste nu au facut nici macar   o singura zi alianta de genul celei de astazi.

Familia politica Iliescu:

Fondatorul FSN si mai apoi PSDR -PSD , artizanul UNPR ,PD si altor aliante, a promovat elitismul intelectual. Adrian Nastase un ilustru intelectual al vremii a fost urmasul lui Iliescu sub pretextul varstei si al unei noi imagini politice.

In mandatul de Presedinte al Romaniei al lui Ion Iliescu ,are loc  debarcarea lui Petre Roman din functia de Premier al Romaniei si nasterea Partidului Democrat. Au loc mineriadele care au aruncat Romania cu ani in urma civilizatiei, se pun bazele baronilor locali in schimbul sustinerii politice locale.

,,Luceafarul Huilei ”este primul exemplu de baron si protejat la varf. Acest pseudonim  oferit si insusit de catre liderul sindical al vremii va da nastere lumii interlope si stapanirii absolute a clanurilor interlope . Protectoriii politici ai acestora se impun si in actul de justitie oferind practic imunitate borfasilor,proxenetilor, banditilor ,retelelelor de prostitutie transfronatliera si lista continua. De ce?

dupa-5-ani-de-interdictie-luceafarul-huilei-straluceste-din-nou-in-petrosani-cozma-a-fost-181185,18449ion-iliescu-1

Miky Spaga,Sechelariu, Nica, Oprisan,Mazare,Constantin, Hrebenciuc, Nastase si lista continua sunt vemelnicii pastratori de  secrete ai evolutiei politice locale.

Sile Camataru,Cordunenii,Ghenosii, Clanul Sportivilor, clanurile tiganesti transfrontaliere  sunt tolerate cu toata violenta lor  pe plan local si international ,protejate  de politic  si informate in timp util de informatorii din sistemul juridic. Sumele aproximative  cheltuite de catre aceste clanuri ca taxa de protectie catre politic si juridic le stie cineva?

Escrocii vremii : Judecatorul Ion Adam fondatorul Caritas , Sorin Ovidiu Vantu (SOV INVEST)  care impreuna au pagubit sute de mii de oameni ,procesele lor au durat o viata de om si condamnati derizoriu. In cazul fondatorului Caritas ,acesta a fost dat afara din magistratura,devine avocat si membru al Parlamentului Romaniei , un influent avocat si bogat om de afaceri in acelasi timp.

PARLAMENT_images-5

SOV Invest  ramane in afara zonei politice dar cu informatori in sistemul juridic si de siguranta nationala, cu campanii electorale platite  PSD-ului pentru functia suprema in stat, cu sprijin media prin postul tv  detinut si falimentat.

Dan Voiculescu de de parte cel mai descurcaret politician al vremii, detinatorul unor secrete  financiare fost comuniste este acuzat de folosirea acestora in interes personal.  Creaza prin frauda un imperiu media, il foloseste pentru a isi impune  vointa politica si mediatica,  este condamnat in fina la 10 ani de inchisoare pentru privatizarea unui institut.

646x404

Acelasi Dan Voiculescu isi impune oamenii care  astazi cei mai multi dintre ei il urmeaza in inchisoare. Dan Voiculescu a oferit suport familiei PSD conditionat si foarte bine organizat prin posturile sale tv, prin campanii de ura si dezbinare a cetatenilor, prin ura impotriva institutiei prezidentiale care nu le impartaseste  convingerea si interesul de grup.

Partidul National Taranesc Crestin si Democrat…o pierdere pentru el insusi ,condamnat la disparitie parlamentara si evolutie politica. A dat primul Presedinte al Romaniei pro occidental dar izolat foarte repede  si nesustinut din cauza ruperii aliantei CDR.

emil

Alianta CDR (PNL+PNTCD)  a continuat ,,privatizarea” industriei romanesti, a dat cei mai puternici reprezentanti  ai business-ului prin Dinu Patriciu . Aceasta alianta eminamente finaciara este rupta de jocurile vremii.

PNL incearca fara succes reteta FSN de a crea sateliti politici cu ajutorul lui Varujan Vosganian (UFD) preia din structurile  ratacitului  Melescanu si alti ratati politici. Culmea  ridicolului este ca acesti ratati politici sunt oamenii potriviti la locul potrivit.

melescanuv3-260x200

Sunt respectati ca Ministru de Finante (Vosganian) , Ministru de Externe si Director al SIE ( Melescanu) Amandoi fac servicii colosale grupului de interes apartenent.

Melescanu si Vosganian au vandut locurile de pe listele formatiunilior lor politice sub pretextul finantarii partidelor, in realitate ei neiifnd castigatori si lideri de opinie, dar specialisti respectati de catre protectorii lor.

Familia mare a PNL  scindata  in PLR condusa de catre Calin Popescu Tariceanu este cea mai puternica structura financiara  din istoria post decembrista a PNL. Aceasta grupare oportunista a confirmat apartenta la exploatarea financiara a Romaniei. Ocuparea celor mai importante functii din stat, incepand de la interimatul presedentiei statului roman, la functia numarul 2 in stat, Ministerul Finantelor, ANAF,VAMA GARDA FINACIARA sunt rezulate clare ale scopului exclusiv financiar urmarit.

images

UNPR -satelitul reusit al PSD tine in sah foarte bine electoratul romanesc prin voturile date. Este cel mai fidel aliat al PSD avand postul de VicePremier, Securitate Nationala si Ministerul de Interne. Poate fi suspectat ca  fiind formatiunea  decisiva a existentei politice parlamentare si de guvernare a PSD.

images-4

Noul Partid Liberal format din  ramasitele liberalilor de dupa  USL,  alianta nociva pentru imaginea Romaniei pe plan extern , si alte ramasite de grup ale PDL .

Aceasta alianta a avut nesperata sansa sa dea un Presedinte al Romaniei contemporan nevoilor tarii sale. Este discutabila reusita imediata de a furniza si alti lideri politici la fel de carismatici si populari .

raspunsul-surprinzator-al-lui-klaus-iohannis-la-intrebarea-cate-articole-are-constitutia-274477

PDL- Aceasta formatiune are radaciile in Partidul Democrat prin debarcarea  lui Petre Roman din functia de presedinte si inlocuirea sa cu Traian Basescu.

Traian Basescu va furniza cei mai aprigi ani de lupta  intre clanurile politice aliate. Fiind principala tinta politica  a celor mai mari  aliante politice, sustinute puternic financiar de catre  clanurile interlope, financiare si escrocilor financiari ai vremii.

In vremea mandatului sau  de la Primaria Capitalei , se presupune ca acesta ar fi fost finul si nasul clanului COCOS , mai apoi  protectorul Elenei Udrea si compania, si in final dezastruos inselat de catre gasca sa. Familia sa este afecatata de scandalul mitei oferite de catre  interlopi  fratelui sau, ginerele  este acuzat de fals si alte incalcari ale legii.

udrea_basescu

Contaminat de scandal copilul minune al politicii PSD ,Victor Viorel Ponta este  suparat faptul ca mama sa  este parte dintr-o retea impreuna cu  un cumnat si prietenul sau Sebastian Ghita ( membru in comisia de control SRI) .

images-2

Singurul sau sustinator disperat politic si anume sotia sa Daciana Sarbu prin tata socru  Ilie Sarbu se pare ca vor  da semne de oboseala curand.  Ilie Sarbu este seful grupului parlamentar PSD   si  un om foarte puternic prin jocurile sale de culise fiind membru al comisiei de control SIE. Daciana Sarbu este europarlamentar si inca are o reputatie solida comparativ cu familia Ponta.

ponta-familie-mediafax-foto-mihai-dascalescuimages-3

Milionarii si miliardarii vremii sunt folositi acum de imprejurari sa isi vanda informatiile pentru a supravietui schimbarilor vremii. Elena Udrea vs Ponta este cel mai puternic conflict  de la predecesorii sai ( Nastase,Iliescu,Geoana vsBasescu) sustinuti de gasti si fonduri impresionante atat interlope cat si politice si institutionale.

ponta-si-udrea-razboi-pe-bloguri

Cetateanul neinrolat in astfel de gasti este cinstitul platitor de taxe, imigrantul umilit in alte tari chiar si in propria sa tara. Se poate gandi si evalua resursele acestor lupte si infractiuni?

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.