Judetele Dambovita si Prahova surse de infractionalitate la varful institutiilor statului roman

Read Time1 Minute, 15 Second

Scandalul recent prin care  cineva ,,detoneaza” legaturile SRI cu diversi functionari sub acoperire, confirma putregaiul national . Aceste judete au  reprezentanti seriosi in CSM, Ministerul Justitiei si SRI. Nimic nu ar fi de ajuns daca restul institutiilor  nu ar fi interconectate intre ele de catre coruptie,incompetenta si favorizare a infractorului.

In cazul SRI scopul scuza mijloacele. Infiltrarea este limitata de legile in vigoare ori interesul national reclama metode neortodoxe  venite in sprijinul institutiei.  Ce ne facem atunci cand cetateanul este abuzat de astfel de gasti. Protectionismul ,favorizarea retelei fiecarui ,,binevoitor” practic paralizeaza buna functionare a legii.

Legaturile cu grupurile infractionale,interlope fac vizibile tergiversarea unor dosare, raspunsul intarziat in monitorizarea acestora, legea probatiunii este si ea  o adaptare a situatiei clanurilor mafiote de orice gen.

Scandalurile prin care SRI este amestecat de ceva vreme  pentru oile sale ratacite  din fratia interlopa, interes privat si de grup , nu a lovit serios in aceasta institutie si siguranta nationala. De ce?

Ce rol are CSAT si informarea Presedintelui Romaniei, ce rol au procesele si balbielile organelor de ancheta, ce rol au pedepesle infime si clementei acordate cu usurinta ?

Sunt cetatenii romani intr-un pericol iminent de a fi exclusi din organismele internationale datorita acestor scandaluri zilnice ?

Anchetele DNA  incep sa semene din ce in ce mai mult cu ce anume? Cine vor fi urmatorii politicieni daca cei actuali sunt inchisi?

Cine este realul suport al democratiei romanesti in lupta impotriva coruptiei si interesului de grup?

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: