Gastile politice vs cetateanul roman

Read Time1 Minute, 24 Second

Gastile politice  si indivizii dubiosi secatuiesc Romania de resurse financiare, imagine si justitie. Exodul imigratiei low level (infractiuni)  a eclipsat imigratia intelectuala. Romania a fost lasata in seama gastilor de orice fel. De la interlopi, camatari, hoti , curve politice si financiare…absolut toate aceste gasti emit pretentii asupra romanilor cinstiti.

De ce  procurorii care timp de 25 de ani au facut deal-uri cu politicul, interlopul si serviciile  secrete, sunt astazi atat de bucurosi sa ofere realizarile  opiniei publice, incetineala cu care se lucreaza? Este cumva un credit oferit acestor gasti in avans din partea anchetatorilor? De ce sunt arestati si cercetati dupa ani buni daca au existat indicii serioase ? Cati bani costa un borfas politic sau interop comparativ cu hotii de buzunare etc?

Pagubele reale  sunt ascunse opiniei publice , motivele reale sunt ferite de ochii lumii in cazul acestor gasti de orice culoare si apartenenta. Incepi sa te intrebi daca dupa arestarea acestor gasti , serviciile secrete, politicul impreuna cu anchetatorii  nu vor ,,,tolera  o noua clasa infractionala” mult mai solida .

Principiul ,,daca nu superi pe nimeni” functioneaza foarte bine in relatia  servicii, anchetator si politic. Acest principiu  fuctioneaza ca o omerta in orice organizatie de tip infractional. Beneficiile sunt necalculabile pentru membrii sai insa sfarsitul  oricarui ,,rebel”  scoate in evidenta conexiunile din justitie.  ,,Daca nu esti prins ” poate confirma  deal-ul  infractiunii in avans si condamnarii dupa ani de zile. Cine isi mai bate capul cu rabdarea pierduta in salile de judecata sau la Parchet.Opinia publica, cetateanul cinstit pierde finantarea scolilor,spitatelor, accesului la educatie,justitie si unei vieti linistite in tara lui  din cauza acestor gasti de orice fel.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: