SUA si Occidentul isi vind afacerile din Romania…posibil razboi ?

Read Time1 Minute, 56 Second

Mc Donad’s  Romania a fost vanduta unui investitor rus. Cea mai respectata  companie de dupa OMV a fost preluata de catre rusi.

Daniel Boaje – va primi un număr de acţiuni pentru a rămâne în companie şi pentru a se asigura continuitatea businessului, potrivit unor surse apropiate discuţiilor. Americanii au mai încercat să transfere ope­raţiunile locale în mâinile unui francizat în ultimii ani, însă discuţiile nu s-au finalizat. Noul proprietar al businessului va trebui nu doar să plătească procente din vânzări, ci va avea de îndeplinit şi o serie de condiţii, precum un anumit număr de renovări pe an şi un anumit număr de deschideri, spune o sursă apropiată companiei.

Lanţul de tip fast-food, intrat pe piaţa locală cu un restaurant în zona Piaţa Unirii în 1995, este singurul nume străin de pe piaţa locală a restaurantelor care a venit direct, rivalii de la KFC, Pizza Hut şi Subway operându-şi afacerile în franciză. McDonald’s a mai aplicat acest model de business – intrare directă şi apoi transferul operaţiunilor către un francizat – pe mai multe pieţe din Europa de Est, precum Republica Moldova (businessul a fost preluat de omul de afa­ceri Ilie Năstase), Bulgaria, Georgia sau Azerbaidjan.””

Declinul Mc Donald’s Romania a inceput dupa plecarea fostului manager, acesta fiind inlocuit cu  o colega care  intamplator s-a ocupat de Mc Donald’s Rusia. Aceasta colega este acum parte din conducerea  Mc Donald’s Canada.

Subway este coordonat de  catre bulgari si au facut eforturi intense de a franciza  afacerea din Romania.

LukOil,GazProm si Socar au intrat deja pe piata combustibilului. Cu rafinararii si statii de desfacere aceste companii pot dicta in viitorul apropiat preturile in Romania.

In timp ce in Romania procurorii fac ,,justitie”,  politicienii sunt pe cale de disparitie,  semnalele sunt foarte serioase. GazProm a incercat cumpararea OMV ,  actiune cu actiune si chiar sunt pe drumul cel bun. Ungaria a dat unda verde depozitelor de gaz rusesc. Petrom va fi in vitorul apropiat parte din Gazprom.

Refuzurile repetate ale UE  in privinta aderarii la Schengen, timidele relocari NATO la Marea Neagra, frontierele Romaniei cu Ucraina  inca descoperite, confirma  posibilitatea preluarii integrale de catre rusi a Romaniei.

Romania este decimata economic, colonie pentru extractie a resurselor , cu o clasa politica ieftina si platitoare de cele mai mari facturi din Europa!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News247WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: