Conferinta Internationala asupra evaluarii activitatii judecatorilor,calitatii justitiei si respectatarii independentei sistemului judicia

Read Time55 Second

IMG_0979

Cu participarea  board-ului Consiliului Superior al Magistraturii, al Presedintelui  Consultativ al Judecatorilor Europeni, si al elitei justitiei din Romania, conferinta s-a bucurat de  aproape  zero din partea mass media romaneasca.

La dezbateri au luat cuvantul cei prezenti ,mesajul fiind unul catre pozitiv si nevoia de schimbare in bine a actului de justitie cat si independenta justitiei.

Lista participantilor la aceasta conferinta este una de varf , neinteleasa fiind prezenta scazuta a mass media . De ce este ocolit un astfel de eveniment?

IMG_0984

Opinia publica este víctima linsajului mediatic doar in cazuri negative si nu ar fi interesata de actiuni pozitive?  Exista un embargo sau orice alta forma de boicot ori de restrangerea informatiei de catre media momentului in ceea ce priveste eforturile pozitive  ale justitiei?

IMG_0995

Scandalurile din arestarile de magistrati si politicieni ori barfele politice despre ce a spus un penal al momentului ori un ,,politician” este mediatizat extaziat si hipnotizant.

Din nefericire partenerul de mijloc al opiniei publice si anume mass media rateaza esentialul. Acest esential consta in comunicare si educatia continua a opiniei publice.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: