Comunicat de presă privind avizarea propunerii ministrului justiției de numire a procurorului şef al DIICOT

Read Time52 Second

În şedinţa din data de 4 mai 2015, după parcurgerea activităților prevăzute în procedura de avizare, analizarea proiectului de management şi susţinerea interviului, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat – cu majoritate de voturi – propunerea ministrului justiției de numire a domnului Daniel-Constantin Horodniceanu, procuror şef al DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

 

Propunerea pentru numirea domnului procuror Daniel-Constantin Horodniceanu în funcţia de procuror şef al DIICOT a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiţiei în data de 9 aprilie 2015.

Hotărârea Secţiei pentru procurori va fi transmisă Ministerului Justiţiei în cursul zilei de marţi, 5 mai 2015.

Potrivit art. 40 lit. h din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia pentru procurori a Consiliului avizează propunerea ministrului justiţiei de numire a procurorului şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

 

 

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

 

 

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: