Interlopii alaturi de politic si baronii utili politicului

Read Time1 Minute, 15 Second

Scandalul ,,Gheorghe Nichita”  ,,Nunta  fiicei lui Nichita” si ,,Clanul Cordunenilor ” sunt povesti dureroase si exemplare in Romania .

ponta-nichita-liviu-chiricaponta-nunta

Clanul Cordunenilor extrem de periculos , este in viata neatins si faimos la Iasi . Cum a putut sa supravietuiasca acest clan daca nu este tolerat si protejat in ordinea ierarhica: politic si mai apoi judiciar. Recenta numire a procurorului sef DIICOT  recomandat cu  caldura si responsabilitate de catre  ministrul Cazanciuc… ar putea  demonstra forta DIICOT in  disparitia Cordunenilor si ale altor forme de infractiune.

horoCordunenii_la_tribunal13_1

Clanul  ofera serviciile in schimbul protectiei lui Gheorghe Nichita , seful PSD care sustinea regionalizarea Romaniei si centrul la Iasi pentru Moldova. Notorietatea  casatoriei fiicei lui Nichita  a adus la aceasi masa pe Primul Ministru Ponta. Gheorghe Nichita este tipul baronului local care a construit un sistem de influenta  politic-financiar-social si infractional demn de mentalitatea formatiunii politice .

Cetatenii acestui judet se confrunta cu : agresiunea domeniilor bisericesti, clanurile de interlopi, lipsa unor alternative economice locale, imigratia  din tara vecina, infrastructura medievala si un stapan absolut in persoana lui Nichita.

Faptele de vitejie politica ale acestui individ demostreaza inca puterea structurilor mafiote. Alianta politica-judiciara-interlopa-financiara  este cheia succesului care a mentinut si furnizat ani buni functionari corupti.  Municipiul Iasi gazduieste una dintre cele mai puternice familii si relatii de rudenie din sistemul juridic  din cate  a putut auzi cetateanul de rand. Scandalul amantei batute si filajului interlopilor…numirea sefului DIICOT nu sunt intamplatoare. DIIICOT ar putea darama mitul acestor familii interlope.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: