Sunt de folos pensionarii din serviciile secrete?

Read Time53 Second

Generali si colonei pensionari ai serviciilor secrete romanesti predau cursuri  la diferite fundatii. Nimic anormal.  Utilitatea acestor cursuri  poate fi folosita ca rampa de lansare si aderarea la un grup sau organizatie. Un fost Prim Ministru din Romania conduce o astfel de fundatie. Contra unei sume de 1000 Ron, si 800 Ron pentru studenti poti obtine o diploma  a unui astfel de curs.

Temele sunt de invidiat chiar si pentru absolventii unor institutii de stat, cu lectori foarte bine cotati si regasiti in armata de functionari ai aceluiasi fost demnitar. Pozitivul acestui tip de cursuri consta in conditiile si accesul la informatie, eleganta celor care preda si compania oferita. Astfel de cursuri nu sunt regasite in grila publica a unor institutii sau alte organizatii similare fundatiei conduse de catre ex demnitarul roman.

Echipa care preda aceste cursuri  este un adevarat mini guvern. Cuprinde  fost sefi de directie contraspionaj ai armatei, reprezentanti la diverse reuniuni NATO ,OSCE si ONU, ceea ce confirma seriozitatea acestora…insa apartenenta grupului la leader este discutabila.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: