UNPR rezerva electorala si de putere a PSD

Read Time1 Minute, 37 Second

images-4

In furtuna electorala si a mutarilor politice pentru a pastra puterea , UNPR  este actualmente in masura sa absoarba PSD  si nu invers. UNPR furnizeaza in acest moment stabilitatea politica a PSD, de aici se poate deduce ca supravietuirea PSD in politica este foarte dificila.

Cine a crezut ca Generalul Oprea este unul dintre nemultumitii care au plecat de la Ilfov sa puna bazele unei opozitii concrete impotriva PSD ,s-a inselat.

Aceasta formatiune a aspirat toti dezertorii politici, a intrat la guvernare fara o lupta grea alaturi de PSD,si a condus impreuna cu USL. Nimeni  nu a banuit ca rezerva politica a PSD va ramane neatinsa de scandalurile de coruptie si poate fi elegibila politic , si sa fie numarul 1 politic. PNL-PDL o alianta perdanta politic fara sustinerea a ceea ce a mai ramas din opozitie, isi aroga laurii unei opozitii.

Insa acelasi PNL a contribuit alaturi de PSD-UNPR-PC la confiscarea puterii politice, la lovitura constitutionala din 2012. Pozitia puternica a PSD-UNPR-PC a fost consolidata de catre fosta alianta USL prin care a fost confiscata absolut orice forma de opozitie. PNL stie care este dimensiunea  raului facut romanilor si Romaniei  impreuna din 2012 si pana acum.

Impreuna au sustinut minciuna, au tolerat un Prim Ministru plagiator, un acelasi Prim Ministru invinuit in cazul Duicu, si in final pus sub invinuire oficial pentru spalare de bani,trafic de influenta si alte mizerii.

Nimeni nu a plans dupa PNL si ambitiile lui prezidentiabile. UNPR este in stare  Vs PNL sa sustina singur Guvernul Ponta ori sa il faca istorie. Credibilitatea este o problema inclusiv a UNPR. Este utopie sa crezi ca PNL este practic castigatorul nevazut al acestor alegeri. Se poate numi o prosteala a electoratului  si practic puterea sa fie confiscata institutional de catre PNL-UNPR?

Serviciile secrete sunt inca puternice in formatiunile politice. Generalul Oprea este un exemplu vizibil.

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: