Reactii timide ale MAE in scandalul continuu de marginalizare a romanilor in UE

Read Time1 Minute, 2 Second

Dupa Franta, Germania ,Marea Britanie, Olanda, Suedia, Ungaria , Austria  preia trend-ul in privinta discriminarii cetatenilor romani care si platesc taxele in aceste tari. Atunci cand este vorba despre taxe platite catre PIB-ul respectiv  se pune problema platii egale si conform legii tarilor de mai sus.

Problemele cetatenilor romani care muncesc in afara granitei  incep sa apara  la prezentarea  pentru simpla inregistrare legala a resedintei, cautarea unui loc de munca, accesarea unui cont bancar, cautarea unei chirii… Brusc toate conditiile se inaspresc si sunt pusi pe drumuri ori refuzati nejustificat.

Ministerul de Externe  din Romania se multumeste numai cu adrese oficiale la nivel de vorbe. Corpul Diplomatic  din aceste tari si-a dovedit inutilitatea in campaniile de ani de zile duse impotriva romanilor. Cu un guvern corupt, autoritati incapabile si o diplomatie la pamant , romanii din UE sunt practic maturati de abuzurile zilnice.

Unde este reprezentarea Romaniei avuta in UE? Pentru ce diplomatii acreditati nu pot gestiona  crizele ? Care este respectul  pentru cetateanul roman?

De foarte mult timp emblema raului este sinonima cu  nationalitatea romana. Sunt respectati cei care vin cu barca din colturile lumii, sunt respectati cei care nu fac nimic  si orice alta nationalitate ….romanii nu!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: