Comunicat de presă privind încuviinţarea percheziţiei magistratului Eva Emilian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi

Read Time45 Second

În şedinţa din data de 24 iunie 2015, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, cu privire la magistratul Eva Emilian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, percheziţia domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv, la biroul unde îşi desfăşoară activitatea din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, corporală şi a autoturismului personal.

Hotărârea Secţiei pentru procurori a C.S.M. a fost luată în baza art. 42 alin (2) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 95 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Solicitarea a fost prezentată Secţiei pentru procurori a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei.

 

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: