Rectificare – Comunicat de presă privind suspendarea din funcţie a domnului Tudosan Ionel, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova

Read Time47 Second

Comunicat de presă
privind suspendarea din funcţie a domnului Tudosan Ionel,
procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova

În şedinţa din data de 1 iulie 2015, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţie a domnului Tudosan Ionel, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova (procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală la data săvârşirii faptei), ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârşirea, cu intenţie, a unei infracţiuni.
Hotărârea Secţiei pentru procurori a Consiliului a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 62 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: