SECŢIA PENTRU PROCURORI ORDINEA DE ZI DIN DATA DE 08 IULIE 2015 ORA 10:00

Read Time2 Minute, 57 Second

ROMÂNIA

SECŢIA PENTRU PROCURORI
ORDINEA DE ZI DIN DATA DE 08 IULIE 2015 ORA 10:00

Nr. crt.

Număr lucrare

Descriere lucrare

1.

8238/2015

Raportul Inspecţiei judiciare nr.79/IJ/24/DIP/2015 privind posibila încălcare a dispoziţiilor art.17 şi 18 din Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor de către domnul NIŢESCU DAN ALEXANDRU, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

2.

14956/2015

Raportul Inspecţiei Judiciare nr. 1082/IJ/268/DIP/2015 privind “eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente de către conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală şi a Serviciului Teritorial Suceava, inclusiv Biroul Teritorial Botoşani, având ca obiect activitatea desfăşurată în perioada 2013-2014”.

3.

16285/2015

CONTINUAREA ACTIVITĂŢII:

1) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 15867/2015 privind cererea formulată de doamna URSULESCU NICOLETA, procuror şef Secţie judiciară în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, de continuare a activităţii, după încetarea mandatului funcţiei de conducere, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

2) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 16089/2015 privind cererea formulată de doamna UŞURELU GABRIELA, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, de continuare a activităţii într-o funcţie de execuţie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, după încetarea mandatului funcţiei de conducere deţinută.

3) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 15606/2015 privind cererea formulată de domnul procuror DOGAR ROMICĂ ARCADIE, de încetare a activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

4) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 16199/2015 privind precizarea domnului NICOLAESCU MIHNEA CONSTANTIN, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, referitoare la continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, începând cu data expirării mandatului funcţiei de conducere.

5) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 13470/2015 privind cererea formulată de către doamna POPESCU GETTY GABRIELA, de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

6) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de domnul POPESCU DAN ANDREI, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, după expirarea mandatului funcției de conducere.

7) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de doamna ŞANDRU CORNELIA ADRIANA, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, după expirarea mandatului funcției de conducere.

8) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de doamna BRETEANU (fostă MALINCENCO) ADINA, procuror şef Secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, după expirarea mandatului funcției de conducere.

9) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.16153/2015 privind cererea formulată de doamna BALTAG NINA, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, după expirarea mandatului funcției de conducere.

4.

16330/2015

REVOCARE DIN FUNCŢIE DE CONDUCERE:

Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 16057/2015 privind solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj de revocare din funcţia de conducere a doamnei prim procuror ŞUTEA ELENA RODICA de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Sursa: Consiliul Superior al Magistraturii

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: