Petruta Cecilia Kuppper interviu in exclusitate pentru News247WorldPress

Read Time2 Minute, 45 Second

petruta-cecilia-krupper-si-familia

Cine nu a tresarit, a amutit, a plans si a stat cu sufletul la gura atunci cand naiul lui Zamfir…a rasunat in Germania la ,, Das Supertalent”?

Petruta Cecilia Kupper, o romanca simpla , sensibila, insa puternica si hotarata  a cantat si nu oricum. Apoi a urmat visul ei de a canta in duet cu Maestrul Gheorge Zamfir, un vis devenit realitate. Rand pe rand succesul, extazul a adus implinirea interioara , copiii ei si muzica sunt astazi inca sursa de putere si frumos a romancei.

RW…Cine este Petruta?
PCK…M- am născut si am crescut in Sibiu. Am studiat la Liceul de Arta in Sibiu, la clasa de nai a domnului profesor Ion Chindea iar ulterior studenta la ” Universitatea Naționala de Muzica” din București la clasa Maestrului Gheorghe Zamfir.
Am avut o copilărie frumoasa, dar cu multe încercări .
O influența importantă a fost mama mea, care si a dorit sa avem o viața frumoasa prin cântec si melodie. Astfel, oferindu- ne o educație muzicală, care mi a schimbat total stilul de viața si gândire.
De mica, imediat dupa ce am prins dragoste de nai, mi am dat seama ca pot sa fiu fericita doar cântând . In acel moment a început lupta cu si pentru viața.
Imi doream si inca imi doresc sa cant pe cele mai mari scene ale lumii.
Acum, sunt Mama lui James si a Jessicai, artist si nu in ultimul rând soție. Sunt o ființa ambitioasa care visează la idealuri, care pentru mulți sunt niște idealuri de neatins. Însă eu cred, cu ardoare la ceea ce imi doresc sa realizez !!!

RW…Ce idealuri a avut Petruta la sosirea sa in Germania?
PCK…La venirea mea in Germania, fetița mea Jessica nu avea decât 9 luni, asa ca imi doream foarte mult sa învăț cât mai repede lb germana, pt a ma putea integra mai ușor .
Mi a fost greu, dar nu a fost imposibil. Imi doream sa ma realizez din punct de vedere profesional. Sa reușesc dpdv muzical.

RW..Statutul de doamna Kuepper a putut schimba visul Petrutei?
PCK…Cred ca da, de-altfel, nu as fi putut fii acum unde sunt. Mi a schimbat viața!! Am învățat sa cred din nou in iubire si familie!

RW..Competitia Das Supertalent ce a schimbat in viata ta?
PCK…M -a făcut cunoscuta la nivel internațional . In urma cd ului meu care a fost, locul 5 in Germania, Austria si Elveția .
Acum sunt un artist recunoscut si respectat mai mult aici, in tara de adopție, decât in propria mea tara.

RW… Maturitatea visului de canta cu Maestrul Zamfir ce schimbari au precedat activitatii tale ca artist?
PCK….M -a ajutat sa înțeleg acest instrument, si sa l iubesc cu toata ființa mea!!!! Ne a învățat sa stăpânim acest instrument la nivel academic cu multă profunzime si perfectiune.
…. Iar de aici nu a mai fost mult pana la succes!!

RW..Daca te uiti in urma anilor copilariei, a venirii in Germania, a statutului de doamna Kuepper care este cea mai mare relizare?

PCK..

Cea mai mare realizare sunt copiii mei !
Sunt soarele din viața mea!
Motivul pentru care, as renunța la orice doar sa fie fericiti!

RW…Petruta….iti multumesc!

By

Robert Williams

Editor in Chief

News247WorldPress

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: