Legal Magazin Events vă invită la o supradoză de rock românesc: Concertul LEGAL ROCK in sprijinul Asociatiei ,,Stop Autismului”

Read Time3 Minute, 38 Second

Grimus, ZOB, Trooper şi AURA vor urca vineri, 6 noiembrie 2015, pe scena Arenelor Romane, în cadrul concertului Legal Rock, care va îmbina genurile hard-rock şi rock alternativ.
Gazda evenimentului va fi cunoscutul prezentator Cristi Hrubaru.
Concertul Legal Rock este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului.
“Acest eveniment este unul de suflet pentru noi. Ideea concertului ne-a venit din pasiunea pentru rock dar şi pentru că dorim să întindem o mână de ajutor copiilor care suferă de autism. Faptul că le dedicăm acest proiect ne obligă să ne implicăm complet. Vom aduce împreună, la concertul Legal Rock, trupe iubite de noi şi de publicul din România şi avem toată încrederea că Grimus, ZOB, Trooper şi AURA vor asigura distracţia serii, alături de showmanul Cristi Hrubaru. Invităm toţi oamenii care iubesc muzica rock de calitate să vină la concert”, au declarat membrii echipei organizatoare.
Biletele pot fi găsite pe HYPERLINK “/C:\Users\Mihaela\AppData\Local\Temp\www.iabilet.ro”www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour), inclusiv în ziua concertului la intrare şi costă 50 de lei.
Biletele se pot comanda aici: HYPERLINK “https://www.iabilet.ro/bilete-legal-rock-23175/”https://www.iabilet.ro/bilete-legal-rock-23175/

afis Legal Rock_lat
Facebook Event: / HYPERLINK “https://www.facebook.com/events/391246004410302/”https://www.facebook.com/events/391246004410302/
Partenerul media principal al evenimentului este HYPERLINK “http://www.rockfm.ro/”RockFM. Parteneri media HYPERLINK “http://www.inoras.ro/”: http://www.inoras.ro, HYPERLINK “http://www.ileanaandrei.ro/”ileanaandrei.ro.

Grimus
Grimus este o formaţie de HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/Rock_alternativ”rock alternativ din HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/Cluj_Napoca”Cluj Napoca, înfiinţată în anul HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/2005″2005. Membrii trupei sunt: Bogdan Mezofi (Vocals), Valentin Rauca (Guitar), Cristian Csapo (Guitar), Lehel Kiss (Keyboard), Titus Vadan (Bass) şi Tamas Adorjani (Drums). În 2007, Grimus a cântat în deschidere pentru HYPERLINK “http://en.wikipedia.org/wiki/Ellis-Bextor”Sophie Ellis-Bextor la Bucureşti şi a câştigat locul întâi în finala naţională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) şi s-a calificat în finala mondială de la HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/Londra”Londra. În anul 2012, Grimus a deschis concertul de pe Arena Naţională al trupei Red Hot Chili Peppers. Cel mai recent album al formaţiei, Emergence, a fost lansat în noiembrie 2014.
ZOB
ZOB a debutat în HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/1993″1993, iar în HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/1996″1996 a apărut primul disc: „Parodisiac”, o culegere de parodii ale unor piese celebre. În HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/1998″1998, ZOB lansează albumul „Telenovelas”, cu care a ocupat locul 1 în mai multe topuri de specialitate. În 2004 trupa a lansat albumul “Printre Nori”. În 2009 trupa ZOB a scos albumul ZuluOscarBravo, iar în 2011 a aniversat 18 ani, cu un concert în clubul Wings. Membrii trupei sunt: Vlase (chitară şi voce), Moşu’ (bass) şi Doru (tobe).

GIF-comprimat-300x250-var-beta2
Trooper
Trooper este o formaţie românească de HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal”heavy metal, originară din HYPERLINK “https://ro.wikipedia.org/wiki/Târgoviște”Târgovişte, înfiinţată în 1995. Membrii trupei sunt: Alin Dincă – voce, Aurelian Dincă – chitară, Cristian Oftez – chitară, Ionuţ Rădulescu – bass, Laurenţiu Popa – chitară şi Ionuţ Covalciuc – tobe. În octombrie 2002 apare albumul de debut “Trooper I”, iar în data de 4 august 2008 trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la Bucureşti al trupei britanice Iron Maiden. În 2009 Trooper a concertat alături de Nazareth şi Manowar. Pe 25 aprilie 2015, Trooper a sărbătorit 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din Bucureşti.
AURA
Trupa AURA a fost înfiinţată la finalul anului 2013, iar membrii trupei sunt: Aura Dănciulescu – (Lead Vocals/Rhythm Guitars), Mihai Dănciulescu (Lead Guitars/Backing Vocals), Răzvan Stăicuţ (Drums) şi Ştefan Oancea (Bass). În 20014 trupa a câştigat prima ediţie a Black sea Battle of the bands la Kavarna Rock Fest. AURA a cântat în deschiderea unor formaţii ca Europe, Helloween, Nazareth , Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides.
Despre Legal Magazin Events
Legal Magazin Events este divizia de evenimente a companiei Best Legal Media & Consulting. Bazele acesteia au fost puse în urmă cu câţiva ani, de o echipă cu experienţă semnificativă în mass-media şi în piaţa realizării de evenimente.

Sursa: Legal Magazin Events

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: