AUTOSPECIALE NOI PENTRU STRUCTURILE POLIŢIEI RUTIERE

Read Time1 Minute, 2 Second

RMN_4165 RMN_4232 RMN_4314

Structurile de poliţie rutieră din ţară vor primi în dotare, începând de astăzi, 400 de autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea.

Începând de astăzi, structurile de poliţie rutieră din cadrul  Poliţiei Române vor primi în dotare autospeciale Volkswagen Polo, pentru a fi folosite în activităţile zilnice desfăşurate.

Autospecialele nou intrate în dotarea Poliţiei Române sunt echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 1200 cmc şi 90 de cai putere, fiind prevăzute cu sisteme optico-acustice, destinate activităţilor de poliţie rutieră.

Preţul unei astfel de autospeciale a ajuns la 11.496 de euro cu TVA, incluzând aici şi dotările suplimentare, respectiv rampă de avertizare acustică şi optică, acumulator suplimentar, inscripţionare şi elemente speciale pentru instalarea echipamentelor de comunicaţii.

Totodată, în urma analizei la nivel central şi a asigurării resurselor financiare necesare,  până la sfârşitul anului, toate autospecialele achiziţionate până în prezent de Poliţia Română şi distribuite structurilor de ordine publică, vor fi dotate cu sisteme optico – acustice.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: