Elena Ciubotar cel mai cunoscut expert roman JBeverly Hills din Marea Britanie

Read Time2 Minute, 28 Second

12188606_603490689790010_78996203_n

News24.7WorldPress  continua seria ,,Oameni de Succes” prin interviul acordat  in exclusivitate  de catre Elena Ciubotar , o romanca care  este in elita  saloanelor hairstylistilor din UK. Un om care a invatat in numai cinci luni diferenta dintre mediu si high class este astazi si poarta marca J BVERLY HILLS.

RW…Cine este  Elena Ciubotar?

EC…Sunt  originara din Romania  mai exact  din zona Suceava. Ciubotar Elena este  o persoana care a muncit foarte mult ajungând în lumea selecta internaționala.  Sunt expert în tunsoare și culoare.

In Romania am fost trainer național pentru Joico, după care am intrat în echipa României pentru J Beverly Hills. Am urmat training in Hollywood.

Astăzi sunt mai fericita ca oricând …sunt  în echipa Angliei pentru J Beverly Hills.

RW…Ce a insemnat mutarea la Londra?

EC…Mutarea în Londra a fost o acțiune foarte curajoasa.  Atunci când am plecat din România practic salonul meu (Elena Rich) era cel mai in voga de când lucrez, practic l -am lăsat in glorie ca sa vin in elita.

RW…Care este sistemul de valori al JBeverly Hills predat de catre Elena Ciubotar in UK?

EC…Ca orice hairstylist ajuns la nivelul ăsta toti suntem foarte buni doar stilul diferă de la unul la celălalt. J Beverly Hills susține profesionalismul hairstylistilor punând la dispoziție produse de calitate care iti oferă posibilitatea sa creezi la nesfârșit. J Beverly Hills oferă cursuri cu cei mai mari profesori din lumea …cursurile le avem în Hollywood pe walk of fame.

12200763_603493046456441_1132611973_n

RW…Unde isi poate gasi un roman la Londra un hairstylist cu o reputatie internationala?

EC…Sunt convinsa că sunt oameni care își doresc un hairstylist profesionist autentic unic cu idei minunate si cu care poate lega o relație in timp.

RW…Care este relatia dumneavoastra cu designerii si creatorii romani stabiliti la Londra?

EC…Minunata …apreciez munca fiecăruia in parte. Iubesc oamenii de arta indiferent din ce domeniu. La unele proiecte nu am putut participa, aveam alte proiecte dar consider că avem timp. Personal  eu chiar am foarte puțin timp aici . Când am venit am susținut un fashion event cu prietenii mei  printre care se numara si  Lucian Cozma.

A fost plăcut sa lucrez cu ei, Lucian este foarte creativ. Evenimentul a avut loc la Club Unique in Golders Green unde  am lucrat cu fotografi profesioniști pentru reviste. Acum am alt proiect in derulare cu Lucian Cozma.

12205079_603493016456444_1968047102_n

RW…Lucian Cozma este un succes garantat al proiectului dumneavoastra?

EC…Lucian Cozma este un designer deosebit , un prieten foarte bun ca si Alina Rusti Cristina Ghivnici Gilda Nazmi.

Noi lucrând împreună suntem un succes  Nu prea îmi place sa mă auto apreciez, prefer sa vorbească lumea despre mine.

RW. ..Ce recomandari ai pentru clienti ?

EC…Sugerez clienților sa își aleagă cu atenție hairstylist ul si brandul cu care lucrează. In opinia mea bradul si hairstylist ul trebuie să se pună unul pe celălalt in valoare iar beneficiarul trebuie sa fie clientul

RW…Multumesc!

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: