Urgenta si sanitarul din Romania …gafaie in fata tragediei Colectiv

Read Time54 Second

Sistemul romanesc de interventie  in cazul unor incidente si catastrofe este obosit. Cazurile trecute de sinucigasi au demonstrat slaba echipare si ascunderea situatiei fata de populatie. Exodul medicilor cat si slaba echipare a pompierilor este un semnal de alarma serios pentru OPINIA PUBLICA  si AUTORITATI.

Autoritatile romane bat record dupa record in mentalitatea si reactia fata de  catastrofe. Subfinantarea totala a acestui sistem de urgenta national poate produce mult mai multe victime decat orice club si cutremure la un loc.

Sunt ani buni in Romania de cand un singur om pare a fi cel mai calificat in domeniul urgentei. Dr. Raed Arafat este se pare cel mai bun specialist in domeniul situatiilor de urgenta. Unde sunt ceilalti? Vor veni din strainatate ori de nicaieri sa fie alaturi de victime?

OPINIA PUBLICA  cere rezolvarea morala si nu are rabdare sa asculte lamentari si scuze oficiale. Rezolvarea legala nu sta in scuze de genul ,,subiect in ancheta” si condoleante. Aceasta situatie presupune  un atentat la siguranta nationala….si este chiar in subordinea  autoritatilor romane si nu al OPINIEI PUBLICE.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: