Alegerile anticipate o solutie in Romania?

Read Time58 Second

Manifestatiile din ultimile zile care au loc si la aceasta ora in Romania au dus la demisia guvernului Ponta. Balbaiala politica a OPOZITIEI  in raport cu cererile manifestantilor in care se regasesc sloganuri de genul,, NU VREM PSD-NU VREM PNL” ar putea inclina spre alegeri anticipate?

PNL-PDL ar fi propus alegeri anticipate ,alegeri care ar reconfigura structura Parlamentului Romaniei si o probabila majoritate favorabila Presedintelui Romaniei Klaus Johannis.

PSD isi mentine punctul de vedere si anume al unei  majoritati in Parlamentul Romaniei  ceea ce implica o propunere de premier si ministri . Starea de criza poate fi adancita  in functie de amploarea  manifestatiilor din strada impotriva clasei politice.

Starea de nemultumire a populatiei nu ocoleste pe nimeni. Incepand de la ,,mutenia ”  lui Johannis si pana la PNL-PDL.  Este greu de cuantificat ce optiuni actuale ar avea populatia  in a vota o noua echipa legislativa in cazul alegerilor anticipate.

Suspiciunea de coruptie este atat de mare incat increderea in politicul romanesc este istorie.

Justitia este in acest moment mai puternica decat Biserica in revendicarile manifestantilor  fapt pentru care  orice miscare si negociere politica trebuie sa tina seama de manifestanti.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: