POLIŢISTĂ ROMÂNĂ, MEDALIATĂ DE MINISTRUL DE INTERNE AL FRANŢEI

Read Time1 Minute, 5 Second

Elena Neagu, agent șef de poliție din cadrul Poliției Române, a primit, prin ordinul ministrului de interne francez, medalia de securitate – eșalon bronz, pentru activitatea deosebită desfăşurată în cadrul misiunii temporare de suport operativ în Republica Franceză.

În cadrul unei festivități organizate la sediul Prefecturii Val de Marne, din Franţa, o poliţistă română a primit, prin ordinul ministrului de interne francez, medalia de securitate internă acordată de Ministerul de Interne Francez.

Astfel, agent şef adjunct de poliţie Elena Neagu a primit, prin ordinul ministrului de interne francez, medalia de securitate – eșalon bronz, ca urma a activităţii deosebite desfăşurate pe parcursul celor 5 ani în cadrul misiunii temporare în Republica Franceză.

De asemenea, alți doi polițiști români care au participat la misiuni de suport operativ în Franța au fost decoraţi, primind aceeaşi medalie, în anii 2012, respectiv 2014.

Autorităţile franceze şi-au exprimat mulţumirea pentru activităţile îndeplinite de poliţiştii români în cadrul misiunii de cooperare franco – română, apreciind activitatea pe care aceștia o desfășoară.

Poliţiştii care participă la misiuni au experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi au parcurs un proces de selecţie ce a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative, a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care vor desfăşura misiunea, dar şi a îndeplinirii la standarde europene a activităţilor specifice muncii de poliţie.

MEDALIA FRANTA

unnamed

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: