Lipsa unor lideri ai societatii civile romanesti poate duce la anarhie

Read Time55 Second

Societatea Civila  care a manifestat pe strazile Romaniei  nu a inteles un lucru….si anume schimbarea insasi a mentalitatii .

protest-de-amploare-in-bucuresti-peste-25-000-de-romani-au-protestat-dupa-tragedia-de-la-club-colectiv-18519556

Emotional au manifestat si manifesta pentru ceea ce politicul a calcat in picioare…drepturile fundamentale si lista continua.  Lipsa exercitiului legistativ si civic s-a vazut in manifestatiile din strada. Forta este incontenstabila ,mesajul este puternic insa fara ecou . Clasa politica nu  va zdruncina coruptia interpartinica.

In aceste conditii singurele progrese sunt facute de catre Directia Nationala Anticoruptie si sistemul juridic cu atributii in acest domeniu. Liderii corupti au fost rand pe rand deferiti justitei insa este doar treaba sistemului juridiciar?

A recunoscut  Societatea Civila si Opinia Publica saltul urias care a fost facut de catre sistemul juridiciar ?

Acest stil pompieristic de furie populara poate fi daunator si pana la anrahie nu este decat un pas. Societatea Civila  se poate implica in proteste si contribui la crearea de noi formatiuni politice penru a isi impune principiile democratic si cat mai legal.

Romanii sunt inca dezbinati de vremurile ,,basisti” ,,psd-isti” si lista continua. Interesul national presupune unitate ,corectitudine si seriozitatea deciziilor.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: