Cine sunt partidele parlamentare in conditiile formarii noului guvern?

Read Time1 Minute, 29 Second

PNL-PDL se comporta in aceste zile cum a facut-o dupa prezidentiale….Gorghiu si Blaga vorbesc de parca ar fi la guvernare insa au uitat ca cei de astazi sunt datorita situatiei din 2012. Sunt atat de specialisti si ofera solutii de parca pana in 2014 nu au gandit alaturi de PSD…UDMR si minoritati.

Ce fel de guvern PNL -PDL este din umbra? Care sunt prerogativele acestuia si activitatea sa? Am vazut la plecarea lui Ciolos de la sediul acestei formatiuni o Gorghiu slugarnica si ingrijorata pe treptele sediului si un Blaga mimand un ,,zambet”….mesajul acestora? Falimentul politic.

PSD -planuri de rezerva improvizate in Parlament si administratia locala. Nu exista functionar sa nu aiba ganduri ce se intampla cu el…pleaca ori va ramane? Cum va sustine formarea noului guvern? Va sabota interesul national si ,,siguranta nationala” ? Un lucru este cert…DA.

UNPR- poate fi pierdantul romanilor  datorita unei posibile guvernari impreuna cu PNL -PDL . Aici ipocrizia celor ,,contestau'” abuzurile lui Oprea  isi arata rezultatul…nu conteaza cum trebuie sa ajungem sa guvernam….trebuie sa guvernam.

In aceste conditii Romania va fi impartita iarasi in sfere de influente , coruptie regionala si centrala.

Presedintele Romaniei isi vede pusa la incercare rabdarea…ce guvern va oferi  capacitatea maxima  de lucru a acestuia? Ce majoritatea va fi favorabila lui ?

In cazul cetatenilor cine se gandeste? Chiar trebuie sa fie neajutorati acesti presedinti? Cine plateste nota de plata in cazul certurilor care inregistreaza intarzieri financiare si sociale?.

Nici un partid actual  nu are capacitatea , curajul si bunul simt al schimbarii ,solutia fiind  desfiintarea si retragerea din viata politica.

Romania pierde in fiecare moment oportunitati uriase de dezvoltare economica si sociala. Acest decalaj are consecinte nefaste pe termen lung in contextul tot mai complicat actual.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: