Lipsa de obiectivsim si naivitatea romanilor

Read Time1 Minute, 17 Second

Reteaua de socializare Facebook contine cele mai mari aberatii, zvonuri si insulte . Daca pana mai ieri se vorbea despre Oprea si alte SF-uri,apoi  de ,,strada” , ,,revolutie” ,,Colectiv” te cutremuri . Pe cine trebuie sa crezi? Pe cine trebuie sa sustii si la ce anume sa participi?

Cine ar citi  cu siguranta ar crede ca paranoia si SF-ul sunt  la ei acasa chiar  este nevoie de un tratament in masa?. Like-uri,share  dat fara discernamant  unor ,,surse” neverificate fac din bursa zvonurilor  anarhia de moment.

Se pune intrebarea….acesti oameni sunt constienti ce inseamna Media ?

Surse  si demuniri ,,paranormale” cu fapte inchipuite de catre politicianul x si y, despre nu stim ce formatiune oculta ori despre cati morti in Colectiv si lista continua. Nu a fost ocolit nici Dacian Ciolos…caruia i se nascocesc vrute si nevrute.

Aceasta lipsa de discernamant de dragul like-urilor si ce isi mai doresc autorii nu fac decat sa confirme o ipoteza..este atat de mare prostia?

Ce isi poate dori o astfel de comunitate de la ceilalti cand  fabula si prostia este de domeniul tratamentului?

In aceste timpuri se negociaza formarea unui guvern. Un om vine sa formeze un guvern….unde este nelamurirea?

Stie cineva ce inseamna votul? Stie cineva in ce situatie este acum politicul si economicul romanesc, ce se poate face concret?

News24.7WorldPress trage un semnal de alarma asupra acestor postari ,,bine intentionate” , facem apel la delimitarea de emotiile acestor  ,,surse ” si pastrarea unei judecati obiective . Votul este este optiunea fiecaruia.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: