R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE COMUNICAT Nr. 209 din 17 noiembrie 2015

Read Time51 Second
La Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” s-a desfășurat timp de trei zile Cursul de Nivel Înalt în domeniul Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună (PSAC) organizat în parteneriat de către Colegiul European de Securitate şi Apărare (CESA) şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne (CNAI).

Cursul de Nivel Înalt în domeniul Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună reprezintă cea mai înaltă formă de instruire existentă la nivelul Uniunii Europene a personalului de specialitate implicat în realizarea Politicii de Securitate şi Apărare Comune. Cursul este organizat pe patru module care se desfășoară la Bruxelles (Belgia), Bucureşti (România), Tampere (Finlanda) şi Berlin (Germania).

La modulul organizat la Academia de Poliție au participat funcționari superiori din cadrul structurilor guvernamentale ale statelor membre, cât și din instituţiile europene implicate în problematica Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună.

La  ceremonia de încheiere a modulului organizat la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a participat şi directorul Colegiului European de Securitate şi Apărare, domnul Dirk Dubois.

 

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE    

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: