PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ŢIGARETE ŞI TUTUN

Read Time59 Second

În această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi efectuează 55 de percheziţii, în două judeţe şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete şi tutun.

La data de 18 noiembrie a.c., peste 180 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează 55 de percheziţii domiciliare, în judeţele Călăraşi, Prahova şi în municipiul Bucureşti.

La activităţi participă poliţişti de investigare a criminalităţii economice, de investigaţii criminale, de la arme, de la ordine publică şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, precum şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Sunt vizate persoane bănuite de producerea, deţinerea şi comercializarea de ţigarete sau produse din tutun, în afara antrepozitului fiscal.

Percheziţiile au ca scop depistarea produselor deţinute sau comercializate ilicit şi a dispozitivelor de prelucrare a tutunului, precum şi stabilirea prejudiciului cauzat.

Activităţile beneficiază de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: