SEMINAR INTERNAȚIONAL PENTRU PREGĂTIREA POLIȚIȘTILOR ÎN DOMENIUL PREVENIRII ȘI COMBATERII TRAFICULUI DE PERSOANE

Read Time1 Minute, 3 Second

Cooperarea între Poliția Română și Poliția Națională din Spania continuă și în sfera schimbului de experiență între polițiștii specializați în combaterea traficului de persoane. În această săptămână a avut loc, în București, un seminar în care au fost prezentate cele mai noi și eficiente instrumente folosite în lupta împotriva traficului de persoane.

 

În perioada 16-20 noiembrie a.c., a avut loc la București un seminar pe tema luptei împotriva traficului de persoane, organizat în baza Programului de Cooperare și Asistență Tehnică al Corpului Național din Poliția Spaniolă.

 

La seminar au participat specialiști în problema traficului de persoane din cadrul Poliției Române și Poliției Spaniole care au discutat despre problematica specifică acestui domeniu de activitate, metode și mijloace comune de combatere a acestui gen de criminalitate. De asemenea, s-a avut în vedere  și stabilirea de noi canale de comunicare și căi de acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului de persoane.

 

Specialiștii români au fost apreciați de colegii lor spanioli pentru profesionalismul de care au dat dovadă în misiunile de cooperare internațională. La finalul activității, participanții au reiterat că această întâlnire va strânge și mai mult relațiile de cooperare între cele două state în domeniul combaterii infracțiunilor pe linia traficului de persoane.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: