De ce exista vinovati ..altiii decat autoritatile?

Read Time1 Minute, 23 Second

In cazul clubului Colectiv  s-a confirmat neputiinta unui intreg sistem organizatoric. Subfinantarea intregului circuit ISU, Ministerul Sanatatii ,lipsa acuta de personal si incapacitatea gestionarii pacientilor…nu este vina  Opiniei Publice si a Societatii Civile.

Respectul pentru activitatea in slujba cetateanului  de catre fiecare din structurile de mai sus ..clar trebuie neconditionat. Ce pot face niste oameni care muncesc cat pentru toate lipsurile din schema de personal, au lipsuri salariale, logistice si de aplicare a legii ..detalii foarte bine ascunse de catre  conducerea lor.

Accidentul din Apuseni, sinuciderea din Bucuresti ,elicopterul cazut de la Techirghiol a inceput din ce in ce mai serios  sa scoata la iveala mizeria ascunsa sub pres.

accident-apuseni-epava

femeie-bloc-465x390

EPAVA - ELICOPTER SMURD - SIUTGHIOL
ATENTIE – IMAGINE LA REZOLUTIE MICA Epava elicopterului SMURD, care s-a prabusit in Lacul Siutghiol, este scoasa la suprafata, in Constanta, marti, 16 decembrie 2014. La bordul elicopterului SMURD prăbusit în lacul Siutghiol se aflau medicul Laura Vizireanu, asistenta Gabriela Harton, care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, si copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel. Elicopterul SMURD transportase un pacient cu embolie pulmonară de la Tulcea la Spitalul Judetean din Constanta şi se întorcea de la Aeroportul ”Mihail Kogălniceanu”, unde alimentase cu combustibil. Toate cele patru persoane si-au pierdut viata în urma prăbusirii elicopterului, iar operatiunile de căutare si salvare au durat peste 12 ore. ADRIAN BOIOGLU / MEDIAFAX FOTO

 

Societatea Civila isi consuma energia ineficient prin manifestatii si cereri care nu pot fi onorate datorita sistemului politic si legislativ actual. Daca se sustine schimbarea..atunci Societatea Civila poate castiga fara probleme alegerile in detrimentul clasei politice depasite si parazitare.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: