Schimbarea grilei de salarizare este necesara

Read Time1 Minute, 13 Second

Romania in acest moment detine in portofoliu foarte putine companii cu un profit serios. Cetatenii acestei tari depind in 90 la suta de ,,investitiile si fitele” multinationale. In acest context salariul minim pe economie comparativ cu pretul final al produselor fabricate in Romania  este unul african,pakistanez si lista continua.

Amenintarile unor fabricanti ca pleaca nu se stie in Africa sunt doar vorbe si de ce? Nu vor gasi climatul de siguranta si taxele 0 fiind intracomunitari, nu vor gasi curand oameni calificati si civilizati ceea ce ar intarzia foarte mult procesul de fabricare si desfacere.

Astazi teoria noastra este veridica datorita pericolului terorist de orice religie ar fie el. In acest moment Romania este adevaratul profit al multinationalelor si nu invers.

Ce ar insemna afaceri relocate ,pierdute sau distruse  pentru aceste multinationale?

Profituri uriase ale Dacia si sistemului bancar dovedesc ca se pot produce bani in Romania. Supermarketurile raporteaza cifre pe plus…si atunci despre criza este vorba?

Datorita salariului mizer,taxele sunt mici, facturile mari si genereaza blocaje financiare. Beneficiarul acestor mase financiare nu este statul si cetatenii sai care  platesc taxe…beneficiarii sunt altii la care un eventual scandal nu este o problema gen Volkswagen.

Romania este cea mai profitabila piata financiara,energetica,a resurselor ,auto si alimentara pentru multinationalele franco-germane. Contextul actual permite Romaniei sa impuna conditii nu sa compatimeasca la nesfarsit profiturile altora. Protectia afacerilor trebuie rasplatita pe masura…in salarii si taxe.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: