POLIŢIA ROMÂNĂ, MEMBRĂ A ASOCIAŢIEI ŞEFILOR DE POLIŢIE DIN SUD-ESTUL EUROPEI

Read Time52 Second

Poliţia Română a participat la întâlnirea Adunării Generale a Asociaţiei Şefilor de Poliţie din Sud-Estul Europei, ce s-a desfăşurat la Tirana, Albania.

 

Poliţia Română a primit invitaţia Directorului Poliţiei Albaneze de Stat pentru a participa, în perioada 24 – 26 noiembrie a.c., la întâlnirea Asociaţiei Şefilor de Poliţie din Sud-Estul Europei (A.S.P.S.E.E.) ce s-a desfăşurat la Tirana, Albania.

 

Delegaţia Poliţei Române a fost condusă de domnul chestor de poliţie Jianu Dumitru, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române.

 

La această întâlnire au participat şefii poliţiilor membre ale asociaţiei, precum şi coordonatorii naţionali, în vederea participării la ceremonia de predare a preşedenţiei A.S.P.S.E.E. de la Albania către Bulgaria.

 

De asemenea, în cadrul reuniunii au fost discutate aspecte legate de implementarea Sistemului de Management Informaţional al Asociaţiei.

 

Totodată, cu ocazia întrunirii adunării generale a asociaţiei, domnul chestor de poliţie Jianu Dumitru a semnat Memorandumul de Înţelegere cu privire la înfiinţarea A.S.P.S.E.E..

 

 

 

 2345

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: