R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE COMUNICAT Nr. 217 din 27 noiembrie 2015

Read Time1 Minute, 5 Second
Începând de mâine și până miercuri, 2 decembrie a.c., urmează o perioadă de mini-vacanță pentru majoritatea dintre români, condiții în care MAI a luat o serie de măsuri pentru întărirea climatului de siguranță publică și securitate a cetățenilor.

 

Pentru această perioadă, din dispoziția ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, aproximativ 18.000 de poliţişti, 9.000 de jandarmi, peste 3.300 de polițiști de frontieră și 5.300 de pompieri se vor afla în aceste zile libere la datorie.

 

Pe lângă misiunile cotidiene, structurile operative ale MAI continuă acțiunile declanșate în urmă cu o săptămână în cadrul acțiunii Sărbători de iarnă în siguranță.

 

O atenție deosebită va fi acordată manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României, unde se așteaptă un număr mare de participanți.

 

Având în vedere că în această perioadă sunt anunțate fenomene meteorologice sub formă de ploi și ninsori în urma cărora poate să apară poleiul, MAI recomandă cetățenilor care intenționează să se deplaseze în zonele de munte să se intereseze din timp asupra condițiilor de circulație pe drumurile publice și să-și echipeze corespunzător autovehiculele.

 

Pentru monitorizarea și coordonarea acțiunilor, pe toată această perioadă, la nivelul MAI va funcționa permanent Centrul Național de Conducere Integrată.

 

 

 

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE                   

   

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: