Skip to content
Advertisements

IPJ DAMBOVITA MODEL DE COMUNICARE MEDIA


Inspectorul Sef al IPJ Dambovita  Danil Zepisi si Purtatorul de Cuvant  sunt astazi  la News24.7WorldPress  model de comunicare  media.

,,D.N 71, zona Achim,coliziune intre doua auto,doua victime constiente, transportate la spital. IPJ Dambovita”  stire transmise prin SMS.  Chiar daca nu este  la birou , jurnalistul cu ajutorul unui smart phone poate posta stirea in timp real .

danil-zepisi-k-685x320

Comisarul Sef Danil Zepisi la prima stringere de mana iti ofera  profesionalismul si prestanta. Pentru cineva care il vede prima data  poate fi intimidat de alura si prestanta sa insa pozitiv. Munca in slujba legii face  din Inspectorul Sef un fin ascultator in timpul audientelor, o gazda  pentru  media si oamenii de bine…dar un dusman de temut pentru infractori.

News24.7WorldPress a gasit la IPJ Dambovita  o echipa media rezervata in fata zvonurilor,profesionista  in fata cetateanului si eficienta in relatia cu media.

14-09-30-03-40-40cv_niculae_alexandra_purtator_cv_db

Foto: Purtator de Cuvant IPJ Dambovita   Inspector de poliţie Alexandra Cristina NICULAE 

Transmiterea stirilor prin SMS  nu este o noutate dar este una dintre cele mai eficiente si rapide cai de a mentine legatura cu media.

News24.7WorldPress  felicita echipa IPJ Dambovita pentru eficienta si asteptam  implementarea acestui sistem si la alte unitati teritoriale ale Politiei Romane

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: