Armata Romana mai puternica si pregatita ca oricand

Read Time1 Minute, 2 Second

Armata  Romana   este in acest  profesionalizata si  a   dovedit in misiunile internationale curaj, disciplina reprezentand cu cinste si onoare steagul romanesc.

646x40481307Afg_debarcarearmata_romanafoto_003ceremonie_militara_in_fob_apache_din_afganistan_batalionul_811_infanterie_dragonii_transilvani

Nivelul de profesionalism actual se datoreaza eforturilor constante ale institutiei de a se alatura  standardelor NATO si mondiale . Daca armata  era perceputa drept o institutie  represiva de care tinerii faceau orice sa  nu fie inrolati, astazi armata este privita cu mandrie si aspiratie de catre cei care doresc sa fie militari profesionisti.

Des criticata pentru participarea in teatrele de operatii, departe de case,familii si prieteni militarii romani au dat dovata de disciplina si profesionalism. Nu doar aceste teatre de operatii sunt dovada sacrificiului romanesc…..cele doua razboaie mondiale spun totul despre Armata Romana.

Armata nu beneficiaza de resurse astronomice insa cu ce are isi pastreaza demnitatea. Gasim in continua reforma structurile sale, achizitii ,formare de personal si calitate umana.

Misiunile din Kosovo,Afganistan si sub egida ONU au un raspuns in atitudinea militarilor romani de astazi.

Astazi se regasesc comandanti caliti in teatrele de operatii ceea ce indica faptul ca soldatii isi pot urma ordinele avand garantia profesonalismului . Nimeni din structura actuala a armatei nu va renunta la jobul sau datorita demnitatii pe care o confirma aceast serviciu…ONOARE PATRIEI.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Karl William

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: