Aniversarea Batalionului 495 Infanterie “Căpitan Ştefan Soverth”

Read Time50 Second

Ceremonia dedicată sărbătoririi a 25 de ani de la înfiinţarea Batalionului 495 Infanterie “Ştefan Soverth” din Clinceni a avut loc vineri, 4 decembrie, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Mihnea Motoc.

În discursul său, ministrul Apărării le-a mulţumit militarilor din cadrul batalionului pentru dedicaţia cu care îşi fac datoria, pentru lungile perioade petrecute în unitate sau în misiuni, departe de cei dragi dar şi pentru liniştea pe care, alături de ceilalţi militari, o asigură românilor. “Vocea României este mai puternică la masa organizaţiilor internaţionale din care facem parte şi datorită dumneavoastră, a celor care sunteţi astăzi aici, precum şi a celor peste 40 de mii de militari care au acţionat, în ultimii 20 de ani, în Irak, Afganistan, Balcanii de Vest ori în alte teatre de operaţii,” a declarat Mihnea Motoc.

La sfârşitul ceremoniei, ministrul apărării naţionale a urat succes militarilor care încadrează compania ce va fi dislocată în Afganistan, în prima parte a  anului viitor, în compunerea Batalionului 2 Infanterie, în cadrul Operaţiei Resolute Support.

Biroul de Presa

About Post Author

Karl William

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: