R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE COMUNICAT Nr. 230 din 7 decembrie 2015

Read Time1 Minute, 4 Second
Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, s-a întâlnit cu cei 21 de polițiști români care vor pleca astăzi în Franța, unde participă la o nouă misiune de cooperare polițienească în domeniul ordinii publice.

 

Ministrul afacerilor interne le-a cerut polițiștilor să-și respecte cu responsabilitate mandatul și să reprezinte cu cinste Poliția Română, Ministerul Afacerilor Interne și România.

foto

“Este o misiune importantă și dificilă, cu atât mai mult în actualul context, când în Franța sunt menținute măsurile speciale după atentatele teroriste. Vă asigur de întreg sprijinul Ministerului Afacerilor Interne, al atașatului de afaceri interne care se află la Paris și rămânem în contact permanent. Vă urez ca misiunea dumneavoastră să fie un real succes și să vă întoarceți cu bine acasă!” le-a transmis ministrul Petre Tobă celor 21 de polițiști români.

 

Misiunile desfășurate în comun cu polițiștii francezi au început în anul 2012, reprezentând o contribuție importantă a Poliției Române în ceea ce înseamnă misiunile de reprezentare internațională.

 

Cea de-a IX-a misiune care începe astăzi se va încheia la sfârșitul lunii ianuarie 2016. Alături de acești 21 de polițiști, în Franța, își mai desfășoară activitatea, în alte misiuni coordonate de autoritățile franceze, alți 16 ofițeri români ai MAI.

 

 

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE                   

   

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: