Ministerul Justitiei : Ultimele noutati

Read Time2 Minute, 43 Second

 

61744694

  • MINISTRUL JUSTIŢIEI:                        Raluca Alexandra Prună

 

  • SECRETAR DE STAT:                         Liviu Stancu
  • SECRETAR DE STAT:                         Alin Lucian Antochi
  • SECRETAR DE STAT:                         Diana Marielissa Voicu
  • SECRETAR GENERAL:
  • SECRETAR GENERAL Adj.                  Ion Claudiu Teodorescu
  • SECRETAR GENERAL Adj.                  Monica Dragomir

Comunicat de presă referitor la participarea ministrului justiţiei la reuniunea Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne

Ministrul justiţiei, Raluca Prună, a participat joi, 3 decembrie 2015, la lucrările reuniunii Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne (JAI), organizat la Bruxelles. Aceasta este ultima reuniune a miniştrilor justiţiei sub Preşedinţia luxemburgheză a Consiliului Uniunii Europene.

3 DECEMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă referitor la întâlnirea ministrului justiției, Raluca Prună, cu reprezentanții asociațiilor de magistrați

Ministrul justiției Raluca PRUNĂ s-a întâlnit astăzi, 26 noiembrie, cu reprezentanții asociațiilor de magistrați din România. La reuniune au luat parte Uniunea Națională a Judecătorilor din România, Asociația Magistraților din România, Asociația Procurorilor din România și Forumul Judecătorilor din România.

26 NOIEMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Consultări tehnice la București între reprezentanții Ministerelor Justiției din România și Republica Moldova

În perioada 24-26 noiembrie 2016, au avut loc la București consultări la nivel tehnic între Ministerul Justiției din România și Ministerul Justiției din Republica Moldova.

26 NOIEMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, şi ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, au participat astăzi la Bruxelles, la Consiliul extraordinar Justiţie şi Afaceri Interne, convocat ca urmare a atentatelor teroriste care au avut loc pe 13 noiembrie în Franţa.

20 NOIEMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Organizarea a două seminarii în cadrul proiectului “Continuarea consolidării cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate”

Ministerul Justiției, prin Direcția Drept Internațional și Cooperare Judiciară, derulează în parteneriat cu Directoratul Serviciilor Corecționale Norvegiene proiectul “Continuarea consolidării cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate.

18 NOIEMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă referitor la seminarul informativ EUROJUST

La data de 5 noiembrie 2015, a avut loc la București, seminarul informativ cu privire la Unitatea de Cooperare Judiciară a Uniunii Europene (EUROJUST). Propunerea organizării acestei acţiuni a venit din partea Biroului Național Român iar organizarea a beneficiat de sprijinul EUROJUST.

5 NOIEMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă referitor la Reuniunea Reţelei judiciare române în materie civilă şi comercială

La 30 octombrie 2015 a fost organizată la București, Reuniunea Rețelei judiciare române în materie civilă şi comercială. La întâlnire au participat membrii Rețelei Judiciare Române în materie civilă şi comercială, reprezentanți din cadrul Uniunii Naționale a Notarilor Publici și Oficiului Național al Registrului Comerțului, precum și reprezentanți din cadrul Ministerului Justiției.

30 OCTOMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă referitor la solicitarea adresată CSM de emitere a avizului în vederea numirii în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a transmis joi, 29 octombrie 2015, Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea de emitere a avizului în vederea numirii domnului procuror Lazăr Aurel Cristian în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

29 OCTOMBRIE 2015COMUNICAT DE PRESĂ

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: