Comunicat de presa M.Ap.N.: Concert de gala pentru veterani

Read Time55 Second
MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
tel./fax: 021 319 60 22
e-mail: presamapn@mapn.ro

Concert de gală pentru veterani

 

Concertul de gală dedicat veteranilor Armatei României intitulat „Sacrificiul impune Respect”, organizat de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Ministerul Culturii, va avea loc luni, 14 decembrie, de la ora 19.30, la Opera Naţională Bucureşti.

Spectacolul, în regia lui Cristian Mihăilescu, va fi prezentat de Octavian Ursulescu şi va fi susţinut de violonistul Eugen Sârbu, pianista Carmina Sârbu, Corul Madrigal (dirijor Anna Ungureanu), alături de Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale, Opera Comică pentru Copii, actorul Dan Puric şi naistul Nicolae Voiculeţ. Reprezentaţia este dedicată veteranilor de război, militarilor veterani şi urmaşilor celor decedaţi ca urmare a participării la misiuni în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest.

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor organizate cu ocazia declarării anului 2015 – „Anul Veteranilor de Război” şi constituie o oportunitate de creştere a coeziunii sociale în jurul unui proiect care vizează respectul pentru valori fundamentale ale statului şi ale Armatei României, profesia militară şi veteranii ţării.

 

About Post Author

Karl William

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: