Timisoara: GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

Read Time1 Minute, 16 Second

GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

 

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează 16 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc.

 

La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, efectuează 16 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş (15 în municipiul Timişoara) la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

 

Din cercetări a reieşit că, cei 4 membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cocaină, cannabis, comprimate de ecstasy şi produse cu efecte psihoactive în Timişoara, în mediile frecventate de tineri (cluburi, discoteci, cafe –baruri).

 

Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal, membrii grupării ar fi folosit intermediari, poliţiştii reuşind identificarea a 9 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani.

 

Vor fi puse în aplicare 13 mandate de aducere şi 20 de citații, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

La activităţi participă şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi jandarmi.

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: