Premierul Dacian Julien Ciolos este cel mai respectat demnitar roman

Read Time1 Minute, 33 Second

dacian-ciolos-mediafax

Premierul Romaniei este cel mai respectat demnitar roman  in elita europeana. De la nominalizarea sa , investirea si mai departe functionalitatea Guvernului Romaniei , Premierul a reusit sa reprezinte Romania cu succes in fata EU.

Fireste ca rezultatele  prezidentiale de la care s-au asteptat minuni nu sunt atat de sclipitoare si profesioniste  fata de Dacian Julien Ciolos.

Dacian Julien  Ciolos… este un nume respectat in structurile EU, cancelariile franco-germane si nu numai. Acest nume este respectat datorita activitatii sale si nu brandului de tara ,,Romania”

Este unicul caz in care Romania este reprezentata cu profesionalism, educatie si prestanta din 1989 incoace. Nici un ministru,sef de stat ori sef de guvern roman nu a putut onora posibilitatile renumelui romanesc. Din contra au reusit sa il distruga prin actiunile lor, nepriceperea, lacomia si educatia indoielnica .

Romania are norocul in vremuri tulburi de numele unui om si nu invers. Romania are un Presedinte invizibil in plan extern, invizibil in jocurile de culise insa gata de concedii, shopping si vorbe scoase cu clestele.

Recenta sa vizita in Franta a subliniat un adevar si anume ca Romania este in acest moment cea mai sigura destinatie pentru investitii serioase datorita lipsei extremiste, terorismului cat si a calitatii sale de membru UE si NATO.

News247WorldPress a aratat in materialele sale trecute  amenintarile  Grupului Renault ca va muta fabrica DACIA  in zone ,,sigure” si mai prost platite sunt utopie. Nimeni nu va pleca pe un Continent nesigur cum este Africa  . Premierul Dacian Ciolos a argumentat realist si  profesionist contextul .Romania este seiful investitiilor serioase  si nu al presiunilor unor ,,investitori” ori care ar fi numele lor .

 

Întrevederea Primului-ministru Dacian Julien Cioloș cu Angela Merkel,
2016-01-07-rumaene

 

In Romania sunt doi oameni care  fac numele Romaniei …Dacian Julien Ciolos si Laura Codruta Kovesi.

Succes!

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: